L

Residentie Mercator - 100% VERKOCHT

Handelsstraat 116-120, 1840 Londerzeel

Dit exclusieve nieuwbouwproject bevindt zich te Malderen, op wandelafstand van het centrum en het station. Dankzij de hedendaagse en strakke vormgeving van het gebouw, wordt er maximaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Bij de indeling van de appartementen wordt er rekening gehouden met de ideale oriëntering, met respect voor de privacy van de bewoners.

Er wordt bij dit project bewust gekozen voor ruime maar energiezuinige appartementen, wat zorgt voor grote leefruimtes en grote terrassen. De appartementen hebben vloerverwarming op basis van een warmtepomp en vanuit ecologisch oogpunt wordt er gekozen voor een groendak. Er is eveneens een personenlift voorzien in het gebouw.

Het project omvat 1 commerciële ruimte en 8 verschillende nieuwbouwappartementen voorzien van alle comfort, waarvan 3 duplexen, met 2 of 3 slaapkamers. Er is in de ondergrondse parking keuze tussen een parkeerplaats en/of een berging. De appartementen worden rechtstreeks verkocht door de aannemer/bouwheer, zonder tussenkomst van een makelaar. Voor verdere inlichtingen of vragen kan u onze contactpagina invullen, mailen naar info@hooftconstruct.be of bellen naar 0475/34.01.51.

Ligging