D696_Londerzeel_EXT_B_FINAAL.png

Residentie ‘t Onzent

Handelsstraat 126, 1840 Londerzeel

Residentie ‘t Onzent is centraal gelegen in de gemeente Malderen, op wandelafstand van het station, in de nabijheid van het dorpscentrum en op zo’n twintig km van Brussel. De naam van de residentie verwijst naar de villa ‘t Onzent die vroeger op dezelfde plaats stond. Bij het ontwerp werd rekening gehouden met een ideale oriëntering ten opzichte van de zon.

De stijlvolle architectuur en de combinatie van de gebruikte materialen maken het gebouw modern met een strak en tijdloos karakter. Verder wordt bij dit project opnieuw bewust gekozen voor energiezuinige appartementen, zonder ruimte te verliezen. Zo hebben alle appartementen open leefruimtes, verwarmd met vloerverwarming op basis van een warmtepomp, en grote terrassen. Bovendien is er een personenlift aanwezig in het gebouw voor optimaal comfort.

Het project omvat 4 verschillende nieuwbouwappartementen, met elk 2 of 3 slaapkamers, en 2 commerciële ruimtes. Op het gelijkvloers is een parkeergarage voorzien met 4 afgesloten garages, 2 parkeerplaatsen en 2 bergingen. Verder zijn er ook achteraan het gebouw 2 parkeerplaatsen buiten. De appartementen worden verkocht door de aannemer-bouwheer, zonder tussenkomst van een makelaar. Voor verdere inlichtingen of vragen kan u onze contactpagina invullen, mailen naar info@hooftconstruct.be of bellen naar 0475/34.01.51.

Ligging en lastenboek